Εκδήλωση

τελική~~Τους τελευταίους 3 μήνες, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε μια ανοιχτή συνέλευση αναρχικών με αρχικό σκοπό την πραγμάτωση δράσεων αλληλεγγύης με τους φυλακισμένους συντρόφους και τη γεφύρωση του χάσματος επικοινωνίας, τόσο μεταξύ μας, όσο και συνολικότερα στις κοινότητες του αγώνα, μέσα από μία διαδικασία ζυμώσεων.


Η συνέλευση αυτή ξεπέρασε την αρχική της επιδίωξη χωρίς να την αναιρεί. Σήμερα, η “Συνέλευση αναρχικών για τη σύνδεση των αγώνων μέσα στη κοινωνία φυλακή” αποτελεί μια σταθερή δομή που μέσω της κριτικής αλληλεγγύης και της τριβής επιθυμεί τη προώθηση του αναρχικού λόγου και τη σύνδεση-σύνθεση των αγώνων μέσα στη κοινωνία.

Στις 17 και 18 Μαϊου πρόκειται να διοργανωθεί εκδήλωση παρουσίασης της συνέλευσης, ενώ οι άξονες που θα αναπτυχθούν βασίζονται στις θεματικές της μπροσούρας που σας επισυνάπτουμε.Επιθυμούμε, στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης να ανοιχτεί ένας διάλογος στον οποίο θα μετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια της αναρχικής κοινότητας (από στέκια, καταλήψεις, συλλογικότητες μέχρι φυλακισμένους αγωνιστές).Είτε με τι φυσική σας παρουσία λοιπόν, είτε, στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, με μια επιστολή η ένα κείμενο στο e-mail sasta@riseup.net θα θέλαμε να τοποθετηθείτε επί του εξής:

Αναγνωρίζουμε πως το ζήτημα της οργάνωσης είναι ένα θέμα από μόνο του, ανεξάρτητο απ’ το μοντέλο της οργάνωσης αυτής. Άλλο δηλαδή εάν οποιοδήποτε μοντέλο οργάνωσης και συντονισμού είναι επιθυμητό, και άλλο το ποιες οργανωτικές φόρμες θα μας χωρέσουν, εάν και εφόσον θεωρούμε ότι αυτές θα μας φέρουν πιο κοντά στην προοπτική αλλά και την ίδια την επανάσταση. Δεν αναγνωρίζουμε λοιπόν κάποιον επαναστατικό μονόδρομο, πιστεύουμε όμως πως ακόμα και για την δημιουργία προοπτικής και μόνο, είναι απαραίτητο οι πολύμορφοι ριζοσπαστικοί αγώνες να συνδεθούν μεταξύ τους. Αναγνωρίζουμε λοιπόν τούτη την αναγκαιότητα, και μ’αυτή την ανάγκη και όχι τη συνταγή, σας καλούμε να τοποθετήσετε με μερικά λόγια την δική σας οπτική επί του θέματος.

Κατεβάστε την μπροσούρα από εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *