Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με τον αναρχικό Κώστα Σακκά [22 και 25 Ιουνίου]

sakkask2afvpΤο Σάββατο 22/6 και την Τρίτη 25/6 πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με τον αναρχικό κρατούμενο Κώστα Σακκά, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 4/6 διεκδικώντας την απελευθέρωσή του.

Το Σάββατο από τις 6 εώς τις 8, στη συμβολή Ναυαρίνου με Τσιμισκή, έπαιξε από μικροφωνική το κείμενο της απεργίας πείνας αλλά και το κείμενο της συνέλευσης. Πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα, ενώ κρεμάστηκε και πανώ.

Την Τρίτη 25/6 από τις 7 εώς τις 9, στη νέα παραλία, ανάμεσα στις στάσεις Μπότσαρη και Συνδίκα, πραγματοποιήθηκε μικροφωνική, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα (κείμενο του απεργού πείνας, κείμενο της συνέλευσης, κείμενο από συντρόφους και συντρόφισσες της antifa salonika). Σύντροφοι και συντρόφισσες που καλούν σε πορεία αλληλεγγύης την παρασκευή 28/6 στις 6.30 στην Καμάρα, ανήρτησαν πανώ με κάλεσμα. Στο μέρος είχε πολλά πιτσιρίκια, “αντίφα” κατά δηλώσεις τους, αλλά και μεγάλη περασιά κόσμου, εκ των οποίων οι περισσότεροι, ήταν ήδη ενημερωμένοι για την υπόθεση.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ

ΥΓ. Στη συγκέντρωση κατέληξε η προπαγανδιστική μοτοπορεία από αλληλέγγυες/ αλληλέγγυους με τον αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά,  που είχε πραγματοποιηθεί πιο πριν στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *